Kerstnacht in Gasthuis Leeuwenbergh 2018

De Stichting Gasthuis Leeuwenbergh organiseert voor de 14de keer de jaarlijkse Kerstnacht op 24 december in Gasthuis Leeuwenbergh. Dit keer belooft het een extra bijzondere avond te worden, met optredens van viola da gamba-virtuoos Ralph Rousseau en dichter Ingmar Heytze. De toegang is gratis, vanaf 20.15 uur gaan de deuren open voor het publiek.

Speciaal voor deze gelegenheid heeft Ralph Rousseau een uniek en eenmalig programma samengesteld, bestaande uit muziek en gesproken woord. Sopraan Irene Maessen en fluitiste Eleonore Pameijer brengen samen met Ralph muziek van o.a. Bach, Händel en Caldara, dichter Ingmar Heytze zal voordragen uit eigen werk en er zullen kerstverhalen verteld worden. Zoals gebruikelijk zullen traditionele kerstliederen niet ontbreken, waarbij het Flentroporgel wordt bespeeld door huisorganist Dick van Dijk.

Ralph Rousseau

Ralph Rousseau

Na afloop bieden wij de aanwezigen een glas Glühwein aan, zodat men elkaar een goede Kerst kan wensen onder het genoegen van dit hartverwarmend elixer.

Een vrijwillige financiële bijdrage aan het slot van de avond ter bestrijding van de onkosten wordt zeer op prijs gesteld.

Het bestuur van de Stichting Gasthuis Leeuwenbergh

Belangrijk: Reserveren is niet mogelijk. Er is een maximum aantal van 300 plaatsen.

m.m.v.

Ralph Rousseau, viola da gamba
Ingmar Heytze, gedichten
Irene Maessen, sopraan
Eleonore Pameijer, fluit
Dick van Dijk, orgel

Een voorproefje