Particuliere evenementen

Ook voor particuliere evenementen van is Gasthuis Leeuwenbergh zeer geschikt. Stijlvolle bruiloften, recepties en jubilea maar ook plechtige uitvaarten en condoleances kunnen er plaatsvinden. In de tweebeukige ruimte en een souterrain kunt u 400 gasten ontvangen. Samen met u zorgen de professionals van Catering Oud-London ervoor dat u en uw gasten een onvergetelijke ervaring zullen hebben.

Diners en ontvangsten

Met een diner in Gasthuis Leeuwenbergh trakteert u zichzelf en uw gasten op een onvergetelijke ervaring. Wilt u uw diner vooraf laten gaan door een staande receptie? Geen probleem! Laat uw wensen weten aan catering Oud London en zij verzorgen uw evenement tot in de puntjes.

Feesten, recepties en jubilea

(foto: Facebook / Skanna Uitzendbureau)

Gasthuis Leeuwenbergh is zeer geschikt voor het vieren van een stijlvol feest of receptie, zowel in de zaal, in de foyer of bij mooi weer op de binnenplaats. Catering Oud London zorgt voor de juiste setting en neemt (bijna) alle zorgen uit handen.

(video: Youtube / Skanna Uitzendbureau)

Bruiloften en partijen

(foto: Eelco Schouten)

De monumentale entourage op een steenworp afstand van de Dom maakt Gasthuis Leeuwenbergh een unieke en gewilde plek voor huwelijksvoltrekkingen en bruiloftsfeesten. Indien gewenst kan het indrukwekkende Flentrop-orgel bespeeld worden.

Uitvaarten en condoleances

Het komt steeds vaker voor dat families kiezen voor een niet- standaard uitvaartlocatie. Gasthuis Leeuwenbergh biedt ruimte voor een bijzondere uitvaart en/of condoleance. De gebrandschilderde ramen en het orgel geven de ruimte een plechtige, contemplatieve ambiance.

Voor vragen en boekingen:

Catering Oud London
Woudenbergseweg 52, 3707 HX Zeist
email: leeuwenbergh@cateringoudlondon.nl
Telefoon: 0343 – 491341