Particuliere evenementen

Gasthuis Leeuwenbergh is een inspirerende en intieme locatie voor alle soorten evenementen. De zaal bestaat uit een tweebeukige ruimte en een souterrain en kan 400 gasten ontvangen. Eén beuk is standaard ingericht in theateropstelling en bevat als plenaire zaal 250 stoelen en een verhoogd podium. Om het zicht op het podium te optimaliseren zijn de stoelen achterin de zaal op een verhoging geplaatst. De andere zijbeuk is flexibel in te richten en standaard voorzien van een verrijdbaar cateringmeubel en statafels. In het souterrain bevinden zich een ontvangstruimte met bar, toiletten, garderobe en twee ruime (artiesten-)kamers met lockers.

Samen met u zorgen de professionals van Catering Oud-London ervoor dat u en uw gasten een onvergetelijke ervaring zullen hebben.

Recepties en jubilea

Gasthuis Leeuwenbergh is ook geschikt voor het vieren van een stijlvol feest of receptie, zowel in de zaal, in de foyer of bij mooi weer op de binnenplaats. Catering Oud London zorgt voor de juiste setting en neemt (bijna) alle zorgen uit handen.

Bruiloften en partijen

De monumentale entourage op een steenworp afstand van de Dom maakt Gasthuis Leeuwenbergh een unieke en gewilde plek voor huwelijksvoltrekkingen en bruiloftsfeesten. Indien gewenst kan het indrukwekkende orgel gebruikt worden.

Uitvaarten en condoleances

Het komt steeds vaker voor dat families kiezen voor een niet- standaard uitvaartlocatie. Gasthuis Leeuwenbergh biedt ruimte voor een bijzondere uitvaart en/of condoleance. De gebrandschilderde ramen en het orgel geven de ruimte een plechtige, contemplatieve ambiance.

Voor vragen en boekingen:

Catering Oud London
Woudenbergseweg 52, 3707 HX Zeist
email: leeuwenbergh@cateringoudlondon.nl
Telefoon: 0343 – 491341