Zakelijke evenementen

Gasthuis Leeuwenbergh is een inspirerende en intieme locatie voor alle soorten evenementen. De zaal bestaat uit een tweebeukige ruimte en een souterrain en kan 400 gasten ontvangen. Eén beuk is standaard ingericht in theateropstelling en bevat als plenaire zaal 250 stoelen en een verhoogd podium. Om het zicht op het podium te optimaliseren zijn de stoelen achterin de zaal op een verhoging geplaatst. De andere zijbeuk is flexibel in te richten en standaard voorzien van een verrijdbaar cateringmeubel en statafels. In het souterrain bevinden zich een ontvangstruimte met bar, toiletten, garderobe en twee ruime (artiesten-)kamers met lockers.

Samen met u zorgen de professionals van Catering Oud-London ervoor dat u en uw gasten een onvergetelijke ervaring zullen hebben.

Festivals en manifestaties

De flexibele mogelijkheden qua zaalopstelling maken de ruimte zeer geschikt voor debat- avonden, modeshows, concerten en andere manifestaties.

Diners en ontvangsten

Lange tafels, ronde tafels of loungeopstelling, het gebouw is in te richten voor alle soorten diners en ontvangsten. Recepties of borrels kunnen plaatsvinden in de foyer in het souterrain en in de grote zaal, al naar gelang de behoefte.

Beurzen en exposities

Door de theateropstelling te verwijderen ontstaat een vloeroppervlak van 500 m2 dat bijzonder goed gebruikt kan worden voor (kleine) beurzen en exposities.

Congressen, presentaties, seminars, workshops

Gasthuis Leeuwenbergh leent zich uitstekend voor diverse opstellingen, zoals theater-, lagerhuis- en cabaretopstelling. De plenaire zaal beschikt over de nieuwste technische voorzieningen voor sprekers, optredens en presentaties en biedt in theateropstelling plaats aan 250 gasten. De comfortabele, moderne stoelen in combinatie met de historische entourage geven de zaal een sfeervolle ambiance. De mogelijkheden om met licht extra sfeer te creëren zijn onbegrensd.

Voor vragen en boekingen:

Catering Oud London
Woudenbergseweg 52, 3707 HX Zeist
email: leeuwenbergh@cateringoudlondon.nl
Telefoon: 0343 – 491341