Zakelijke evenementen

Gasthuis Leeuwenbergh is een inspirerende en intieme locatie voor alle soorten zakelijke evenementen, van congres tot presentatie, en van diner tot expositie. De tweebeukige ruimte heeft een capaciteit van 400 personen en is flexibel in te richten. De zaal beschikt over geavanceerde apparatuur op het gebied van geluid en licht. 

Congressen, presentaties, seminars, workshops

Gasthuis Leeuwenbergh leent zich uitstekend voor diverse opstellingen, zoals theater-, lagerhuis- en cabaretopstelling. De plenaire zaal beschikt over de nieuwste technische voorzieningen voor sprekers, optredens en presentaties en biedt in theateropstelling plaats aan 250 gasten. De comfortabele, moderne stoelen in combinatie met de historische entourage geven de zaal een sfeervolle ambiance. De mogelijkheden om met licht extra sfeer te creëren zijn onbegrensd.

Festivals en manifestaties

De flexibele mogelijkheden qua zaalopstelling maken de ruimte zeer geschikt voor debat- avonden, modeshows, concerten en andere manifestaties.

Modeshow in Leeuwenbergh

(bron: Youtube)

Diners en ontvangsten

Lange tafels, ronde tafels of loungeopstelling, het gebouw is in te richten voor alle soorten diners en ontvangsten. Recepties of borrels kunnen plaatsvinden in de foyer in het souterrain en in de grote zaal, al naar gelang de behoefte.

Beurzen en exposities

Door de theateropstelling te verwijderen ontstaat een vloeroppervlak van 500 m2 dat bijzonder goed gebruikt kan worden voor (kleine) beurzen en exposities.

(foto: Zoover)

Voor vragen en boekingen: