Contact en route

Gasthuis Leeuwenbergh 
Servaasbolwerk 1a
3512 NK Utrecht

Voor evenementen, uitvaarten of vragen over Concertlab en de locatie
Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden om in Gasthuis Leeuwenbergh iets te organiseren? Of heeft u andere vragen over de locatie? Dat kan! Neem daarvoor contact op met onze partner via:

Aanvragen evenmenten en uitvaarten
Larissa Groeneveld
larissa@leeuwenbergh.me
+31(0)30 2271584

Algemene vragen locatiebezoek
Marike Verhoog
marike@leeuwenbergh.me
+31 6 14842472

U vindt alle informatie bij onze partner op de website leeuwenbergh.me.

Voor Stichting Gasthuis Leeuwenbergh

Voor vragen over de stichting kunt u terecht bij: contact@leeuwenbergh.org

Routebeschrijving Leeuwenbergh

Openbaar vervoer (voorkeursvariant) (15 minuten)

Vanaf treinstation Utrecht Centraal loopt u naar het Busstation stadsvervoer. Hier neemt u Stadsbus 2 richting CS – Museumkwartier VV. De bus rijdt ongeveer om het kwartier.

U stapt uit bij het Universiteitsmuseum Utrecht. Leeuwenbergh is van hieruit op ongeveer 5 minuten loopafstand. U loopt richting de Domtoren en slaat bij de Zuilenstraat rechtsaf. Deze straat loopt u uit. Wanneer u op de Nieuwegracht komt, steek u deze over en gaat de Schalwijkstraat in. Aan het einde van deze straat ziet u aan uw rechterhand Leeuwenbergh.
De ingang bevindt zich aan het Servaasbolwerk 1a.

Wandelroute vanaf treinstation Utrecht Centraal (20 minuten)

Volg de borden van de museumkwartierroute. U komt op deze route door in Hoog Catharijne de uitgang in het Godebaldkwartier (bij de Albert Heijn) te nemen. Eenmaal buiten slaat u linksaf en steekt u de Catharijnesingel over. Vervolgens loopt u richting Domtoren. Na de Domtoren gaat u rechtsaf de Lange Nieuwstraat in. Aan de linkerkant van de Lange Nieuwstraat bevindt zich na museum het Catharijneconvent (+/- 200 meter) de zijstraat Zuilenstraat, hier slaat u linksaf. Deze straat loopt u uit. Wanneer u op de Nieuwegracht komt, steek u deze over en gaat de Schalwijkstraat in. Aan het einde van deze straat ziet u aan uw rechterhand Leeuwenbergh. De ingang bevindt zich aan het Servaasbolwerk 1a.

Per auto/motor

Leeuwenbergh ligt in het zuidelijk deel van het Museumkwartier, net binnen de stadssingels.
Voor een actuele routebeschrijving kunt u kijken op www.utrecht.nl/bereikbaar of op http://route.anwb.nl.

Parkeren

De binnenstad van Utrecht is niet goed bereikbaar met de auto. Ook zijn de parkeerplekken schaars en is parkeren duur. Wij raden u dan ook aan met het openbaar vervoer of op de fiets te komen. 

Meer informatie over parkeren in de binnenstad van Utrecht vindt u hier.