Particuliere evenementen

Ook voor particuliere evenementen van is Gasthuis Leeuwenbergh zeer geschikt. Stijlvolle bruiloften, recepties en jubilea maar ook plechtige uitvaarten en condoleances kunnen er plaatsvinden. In de tweebeukige ruimte en een souterrain kunt u 400 gasten ontvangen. 

Diners en ontvangsten

Met een diner in Gasthuis Leeuwenbergh trakteert u zichzelf en uw gasten op een onvergetelijke ervaring. Wilt u uw diner vooraf laten gaan door een staande receptie? Geen probleem!

Feesten, recepties en jubilea

(foto: Facebook / Skanna Uitzendbureau)

Gasthuis Leeuwenbergh is zeer geschikt voor het vieren van een stijlvol feest of receptie, zowel in de zaal, in de foyer of bij mooi weer op de binnenplaats.

Bruiloften en partijen

(foto: Eelco Schouten)

De monumentale entourage op een steenworp afstand van de Dom maakt Gasthuis Leeuwenbergh een unieke en gewilde plek voor huwelijksvoltrekkingen en bruiloftsfeesten.

Uitvaarten en condoleances

Het komt steeds vaker voor dat families kiezen voor een niet- standaard uitvaartlocatie. Gasthuis Leeuwenbergh biedt ruimte voor een bijzondere uitvaart en/of condoleance. De gebrandschilderde ramen geven de ruimte een plechtige, contemplatieve ambiance.

Voor vragen en boekingen:

cultuur@leeuwenbergh.org